Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan cere PSD să nu mai jignească PNL şi interzicerea migraţiei primarilor, pentru funcţionarea coaliţiei

raluca turcan
raluca turcan

Ministrul Culturii, lider al PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că PNL va fi la guvernare şi după alegerile din acest an, însă pentru ca această coaliţie să poată guverna, liberalii au două condiţii: să nu mai fie jigniţi de social-democraţi şi să fie interzisă migraţia primarilor de la un partid la altul.

"Cred că dacă vrem ca această coaliţie de guvernare să meargă mai departe şi să asigure guvernarea din 2024, după alegeri, pentru proiecte serioase mai trebuie două lucruri: 1. Neagresiune în spaţiul public, pentru că este inacceptabil ca unele dintre cele mai mari jigniri să vină de la colegi de guvernare. Este o insultă la adresa Guvernului, a prim-ministrului şi a coaliţiei de guvernare şi cred, de asemenea, că este foarte important să fie interzisă migraţia primarilor de la un partid la altul. Este o insultă la adresa coaliţiei de guvernare, a premierului şi a Guvernului. În felul acesta vom putea consolida o forţă politică care poate să ofere rezultate în interes public", a spus Raluca Turcan, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Sibiu.

Raluca Turcan a mai spus că un liberal sibian va fi sigur în Guvern şi după 2024.

"PNL Sibiu va câştiga alegerile în 9 iunie. PNL Sibiu va fi sprijin real pentru PNL la nivel naţional şi PNL Sibiu va fi în PNL la guvernare şi după anul 2024", a adăugat Raluca Turcan.

Principalii candidaţi PNL la alegerile locale din acest an sunt: actuala preşedintă a Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, care candidează pentru un nou mandat; administratorul public al CJ Sibiu, consilierul municipal Adrian Bibu, candidat pentru postul de primar al Sibiului şi primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman, candidat pentru un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.