Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, contre cu Ludovic Orban, în ședința PNL: subminați guvernarea!/ SURSE

captura Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a avut un schimb acid de replici cu liderul PNL, Ludovic Orban, în ședința Biroului Executiv al PNL.

Turcan i-a reproșat lui Orban că și-a numit colegii ”lichele” sau ”trădători” și prin aceste tipuri de exprimări a dat startul războiului intern.

”Oamenii, publicul larg, nu sunt interesați de disputele noastre interne, ei văd ce arată mass-media, iar mass-media caută să arate în primul rând, luptele din PNL și asta pentru că chiar noi le oferim muniție.

Concluzia cred că o poate trage fiecare : atacurile din partid distrag atenția de la actul de guvernare slăbesc guvernul și trag în jos și PNL.

Apelul meu la președintele PNL și la toți colegii din PNL este să păstrăm campania din PNL, în interiorul PNL. Din pacate, tonul campaniei interne distructive, fara proiecte, departe de ce PNL are nevoie sa discute, este dat chiar de presedintele PNL, cel care prin autoritate si experienta,avea responsabilitatea sa conduca spre o campanie pozitivă.

Vreau să fie clar: faptul că am decis să-l susțin pe Florin Cîțu nu este o trădare a lui Ludovic Orban. Eu asta cred : că PNL are nevoie de o schimbare.

Apelul meu către toți colegii din PNL este să scoatem campania din zona frustrărilor personale și atacurilor la persoană. Oamenii nu sunt interesați de ce frustrări are Orban, oamenii au probleme grele de nivel de trai, de pensii, de salarii, de afaceri care trebuie să-și revină după criză. Campania PNL trebuie să vină cu soluții pe două planuri mari : guvernare și schimbarea de mesaj a PNL care să reflecte schimbările din societate.

Nimeni nu este interesat de certurilor unor lideri din PNL , iar certurile publice dintre noi fac rău guvernării, fac rău PNL și ne slăbesc credibilitatea pe care oamenii o mai au în noi.”, a spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan l-a acuzat pe Ludovic Orban că, în această perioadă, face tot posibilul pentru a submina guvernarea.

În replică, Orban i-a transmis că el face campanie ”pozitivă, fără atacuri”.

”Eu n-am folosit cuvântul lichea, nu am folosit cuvântul trădător, declarațiile mele au fost corecte și de sprijin pentru guvern(chiar și atunci când mi au afectat și mie personal imaginea). Dacă considerați atac faptul ca am vorbit de suflu nou despre colegi care au totuși vechime in partid, eu nu cred ca este atac. Nu am zis nimic rău de nimeni.”, ar fi spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.