Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan dă asigurări: avem banii pentru creșterea pensiilor! Românii nu au de ce să se îngrijoreze

Guvern
turcan raluca

Raluca Turcan a declarat, miercuri, că Executivul a prevăzut în bugetul de stat pentru anul 2021, banii necesari pentru majorarea pensiilor cu 40%. Vicepremierul a mai precizat că "românii nu au de ce să se îngrijoreze" și că nu înțelege de ce subiectul majorării pensiilor este "permanent rostogolit".

Citește și: SURSE - Ce ascunde decizia CCR pe Codul Administrativ: Guvernul Orban, pus să dea explicații pentru Guvernul Dăncilă

"Cred că aici trebuie adăugat și punctul de vedere al premierului, care astăzi a afirmat că există bani alocați pentru creșterea pensiilor și o completare pe care eu îmi permit să o fac este următoarea: românii nu au de ce se îngrijora. În momentul în care PNL a ajuns la guvernare și a fost instalat Guvernul Orban, noi am fost preocupați de bunăstare și am luat o serie de măsuri care într-adevăr țintesc acolo unde este nevoie, sprijină mediul de afaceri, atrage fonduri europene, astfel încât România să se dezvolte și românii să aibă bunăstare. Sunt bani pentru majorarea pensiilor, nu văd de ce acest subiect trebuie să fie rostogolit atâta timp cât în bugetul de stat pe care l-am făcut, cu uriașe presiuni financiare lăsate în brațe de guvernul precedent, am inclus bani pentru majorarea pensiilor", a declarat Raluca Turcan, miercuri, la Palatul Victoria, informează Mediafax.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, săptămâna trecută, faptul că nu e 100% sigur că pensiile vor fi mărite cu 40%, începând din toamna anului 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.