Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan îl NIMICEȘTE pe Tudorel Toader: 'Este avocatul mafiei. Legile sunt semnate cu dedicație pentru infractori'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Guvernul a adoptat marţi o ordonanţă de urgenţă care modifică legile justiţiei şi care se referă, printre altele, la delegările în funcţii de conducere de rang înalt din cadrul Ministerului Public, a anunţat ministrul Tudorel Toader. În acest context liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan, l-a criticat în termeni duri pe Tudorel Toader. De asemenea, potrivit Ralucăi Turcan,  în acest fel PSD își impune „controlul total asupra funcționarii justiției din România.”

Citește și: Reacție dură a președintelui Iohannis la Ordonanțele pe Justiție: PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept!

„Tudorel Toader este un pericol pentru România și cauzează grave prejudicii țării și cetățenilor români. Tudorel Toader este avocatul mafiei. Nu are ce căuta la șefia Ministerului Justiției! Astăzi avem încă un argument (dacă mai era nevoie) pentru a vota moțiunea simplă pe care o depunem mâine la Camera Deputaților. Liviu Dragnea scrie ordonanțele pe justiție cu mâna lui Tudorel Toader. Sub guvernarea PSD-ALDE, legile sunt semnate cu dedicație pentru infractori. Asta demonstrează ultima ispravă a ministrului (in)justiției, Tudorel Toader, care modifică din nou legile justiției prin 2 ordonanțe de urgență. Prin noile modificări, PSD își impune controlul total asupra funcționarii justiției din România. Tudorel Toader se preocupă exclusiv de albirea condamnaților, nu mai există siguranța niciunei decizii definitive și irevocabile a instanțelor de judecată din România”, a spus Raluca Turcan pe Facebook.

Citește și: Raluca Turcan trage un semnal de alarmă: 'PSD pregătește noi tăieri de personal în învățământ' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.