Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan trage un semnal de alarmă: 'PSD pregătește noi tăieri de personal în învățământ'

Raluca Turcan nou

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan, susține că Partidul Social Democrat se pregătește de noi tăieri în sistemul de învățământ.

Citește și: Radu Tudor prezintă DOCUMENTE-BOMBĂ în procesul de 1,4 miliarde de euro: Decizia RADICALĂ luată de o parte implicată

„PSD pregătește noi tăieri de personal în învățământ! Toate unitățile de învățământ au fost somate să transmită în numai două ore organigramele și statele de funcții pentru personalul încadrat. Nu înțelegem de unde graba și panica Inspectoratelor Școlare. În urmă cu un an, când a solicitat același lucru, Ministerul Educației avea de gând să reducă personalul didactic cu peste o mie de posturi. Mii de clase din România învață simultan sau cu câte 30-35 de elevi într-o singură clasă. Soluția pe care Ministerul trebuie să o aleagă nu este să reducă posturile, ci să elimine învățământul simultan și în mai multe schimburi și să formeze clase cu maximum 25 de elevi”, se arată într-un mesaj postat de Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.