Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, la 142 de ani de la înființarea PNL: Liberalii au avut puterea de a se ridica

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Partidul Naţional Liberal nu şi-a schimbat esenţa - rămâne, de fapt, singura forţă politică profund optimistă, singurul partid care crede cu adevărat în şansele şi în capacitatea românilor de a-şi construi un viitor modern, liber şi democratic, a declarat miercuri preşedintele interimar al formaţiunii, Raluca Turcan, în mesajul transmis cu prilejul împlinirii a 142 de ani de la înfiinţarea partidului. 

"PNL se apropie de un secol şi jumătate de viaţă şi, cu toate astea, continuă să întinerească. PNL nu şi-a schimbat esenţa: rămâne, de fapt, singura forţă politică profund optimistă, singurul partid care crede cu adevărat în şansele şi în capacitatea românilor de a-şi construi un viitor modern, liber şi democratic. PNL a trecut prin momente şi epoci de glorie şi de persecuţie. A trecut prin victorii superbe şi înfrângeri dureroase. Mai ales la greu, liberalii au avut puterea de a se ridica şi de a merge mai departe", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Dan Andronic, prima reacție după ce a fost trimis în judecată de DNA


Ea a subliniat că partidul a trecut de-a lungul timpului prin "victorii superbe'', dar şi prin ''înfrângeri dureroase". Mai ales la greu, liberalii au avut puterea de a se ridica şi de a merge mai departe, a spus aceasta.

Șeful DIICOT, precizări despre arhiva SIPA: În ce STADIU se află dosarul


"Am avut onoarea de a conduce Partidul Naţional Liberal într-un moment dificil şi n-am ezitat să accept această misiune pentru că am toată încrederea în valorile şi oamenii din PNL. Obiectivul în această foarte intensă perioadă a interimatului a fost asigurarea echilibrului şi reclădirea încrederii. Am făcut tot posibilul ca acest obiectiv să devină realitate şi cred că a devenit. Astăzi, sărbătorim 142 de ani de viaţă politică liberală şi ştim că drumul pe care mergem e un drum corect pentru România", a susţinut Raluca Turcan. 

Potrivit acesteia, alegerile interne se apropie şi ele vor consolida noua echipă de conducere. "Vom pregăti agenda liberală pentru următorii ani, care vor fi plini de provocări. Ne aşteaptă un congres foarte important, unul din cele mai importante congrese din istoria Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că va fi congresul clarificărilor şi al certitudinilor. Oamenii de dreapta din ţară aşteaptă o nouă viziune şi o nouă acţiune politică, puternică, modernizatoare. Responsabilitatea Congresului PNL este uriaşă, pe măsura aşteptărilor publice", a conchis Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.