Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Raluca Turcan: Ar fi bine ca Marcel Ciolacu să-și vadă lungul nasului

gov.ro
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a transmis miercuri un mesaj pro-Cotroceni după ce președintele Klaus Iohannis a acuzat PSD pentru tragedia din Piatra Neamț și liderul social-democrat Marcel Ciolacu a apreciat că șeful statului „se cațără pe cadavre pentru a ține la putere guvernul morții”.

Citește și: VIDEO - Scriitorul Mircea Dinescu îi răspunde lui CTP, acest 'împărat în trening': 'Poate că i-aș fi plâns de milă'

„Marcel Ciolacu îl atacă pe președintele Klaus Iohannis din biroul în care Dragnea și Iordache măcelăreau justiția și bugetul țării. În mod normal n-aș fi scris nimic după un astfel de atac suburban. Dar cred că oamenii trebuie să fie informați, iar comunicarea este o formă de respect față de ei.

Președintele Klaus Iohannis a salvat România când PSD-ul, cu Marcel Ciolacu de-a dreapta lui Dragnea, erau pe punctul să scoată țara din UE. Klaus Iohannis a readus normalitatea și speranța în rândul oamenilor de bun simț. Cred că suntem cu toții datori să nu uităm asta. Președintele Iohannis este respectat în Europa, a negociat salvarea economică pentru România obținând 80 de miliarde de euro pentru dezvoltare și investiții și a intervenit în momentele cheie ale acestei țări cu soluții și empatie. Președintelui Iohannis i-a păsat.

Marcel Ciolacu și ai lui au blocat măsurile de protejare a populației în starea de pandemie, a încurajat ca oamenii bolnavi să părăsească spitalele, a fost pe punctul să arunce bugetul în datorii insurmontabile. Ciolacu și ai lui au promis spitale regionale – ați văzut vreunul? A promis racordarea satelor și școlilor la utilități. Ați văzut vreo lucrare începută? A promis mii de kilometri de autostradă. A inaugurat măcar un kilometru? Spitale, școli, utilități, autostrăzi – sunt începute și unele aproape de finalizare de guvernul liberal minoritar, în parteneriat cu președintele Iohannis.

Ar fi bine ca Marcel Ciolacu să-și vadă lungul nasului”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citește aici ce a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.