Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, mesaj de Ziua Națională: 'Astăzi, românii aşteaptă o guvernare responsabilă, la înălţimea moştenirii care ne-a fost încredinţată'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă, în mesajul de Ziua Naţională, că românii vor o guvernare responsabilă, la înălţimea moştenirii care ne-a fost încredinţată, vor lideri politici cinstiţi, iubitori de ţară, care să-şi propună obiective politice ambiţioase şi care să se pună în slujba oamenilor, nu a intereselor personale.

”Aniversăm astăzi cea mai importantă realizare a românilor: Marea Unire! 1 decembrie ne reaminteşte an de an cât de valoros şi de actual este patrimoniul de idei şi valori lăsat în urmă de făuritorii României. Elitele intelectuale şi politice care au contribuit la această mare realizare a neamului nostru ne impresionează prin exemplul lor de viziune, angajament şi iubire de ţară. Marea Unire s-a putut înfăptui şi a durat pentru că propunea în plan intern drepturi şi libertăţi aşteptate de toţi românii, angajamente asumate pe termen lung şi o mână de oameni cu demnitate şi jertfă faţă de ţară”, a scris, duminică Raluca Turcan pe Facebook.

Aceasta consideră că în prezent românii vor o guvernare responsabilă.

”Astăzi, românii aşteaptă o guvernare responsabilă, la înălţimea moştenirii care ne-a fost încredinţată, vor lideri politici cinstiţi, iubitori de ţară, care să-şi propună obiective politice ambiţioase pentru România şi care să se pună în slujba oamenilor, nu a intereselor personale. Trebuie să ne întrebăm ce putem face pentru a ne ridica la înălţimea fruntaşilor noştri. Cu ce putem contribui pentru a face din România ţara pe care toţi ne-o dorim? Cu demnitate, cinste şi respect putem să punem bazele dezvoltării României. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a mai scris Turcan.

Turcan va participa, duminică, la evenimentele de Ziua Naţională din judeţul Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.