Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan nu se teme de moţiunea de cenzură a PSD: 'Ameninţările domnului Ciolacu ne lasă... de nezdruncinat'

raluca turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni, la finalul şedinţei conducerii PNL, că liberalii nu se lasă influenţaţi de anunţul preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, despre o posibilă moţiune de cenzură în cazul în care Guvernul îşi angajează răspunderea pe legislaţia electorală, cu scopul revenirii la alegerile locale în două tururi.

"Ameninţările domnului Ciolacu ne lasă... de nezdruncinat în deciziile pe care o să le luăm. Asumarea răspunderii presupune punerea pe masă a mandatului şi latitudinea opoziţiei de a depune moţiune de cenzură. Va fi totul sau nimic. Ne urmărim proiectele sau moţiunea de cenzură va avea succes. Eu cred într-un succes al proiectelor fundamentale aţteptate de români", a declarat Raluca Turcan.

Vicepremierul a mai precizat, în privinţa nemulţumirilor UDMR pe aceeaşi temă, că alegerile în două tururi sunt parte dintre proiectele asumate de PNL. "În privinâa acordului cu UDMR, noi am vrea ca aceste proiecte să treacă prin parlament. Dacă nu pot să treacă prin Parlament, suntem obligaţi să găsim alte variante", a mai precizat Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.