Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: 'Pe perioada stării de alertă se interzic deconectările consumatorilor de la reţeaua de gaz, electricitate, apă-canal şi salubritate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Guvernul a decis prelungirea, până la 15 iunie, a termenului până la care se pot înainta către instituţiile de credit cererile de suspendare a plăţii ratelor, precum şi termenul de eliberare a certificatelor de situaţie de urgenţă, a anunţat, joi, vicepremierul Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban

Turcan a precizat şi că pe perioada stării de alertă sunt interzise deconectările consumatorilor de la reţeaua de gaz, electricitate, apă-canal şi salubritate.

"Se prelungeşte, până la data de 15 iunie 2020, termenul de eliberare a certificatelor de situaţii de urgenţă pentru operatorii economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei. Pe perioada stării de alertă, se interzic deconectările consumatorilor de la reţeaua de gaz, electricitate, apă-canal şi salubritate. Se prelungeşte, până la data de 15 iunie 2020, termenul până la care se pot înainta către instituţiile de credit cererile de suspendare a plăţii ratelor", a precizat Turcan după şedinţa de guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.