Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: PNL a deblocat proiectele de infrastructură, nu le-a uitat în sertare și nici nu le-a plimbat la TV

Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan consideră primul tronson al autostrăzii Sibiu - Piteşti, cel dintre municipiul Sibiu şi localitatea Boiţa, ca fiind unul reprezentativ pentru şantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat.

Citește și: Traian Băsescu detonează o nouă 'bombă' în campanie: 'Îi dau lui Nicușor Dan termen până mâine să spună care a fost prețul înțelegerii'

"Tronsonul Sibiu-Boiţa al autostrăzii Sibiu-Piteşti păstrează un ritm al construcţiei care mă face să cred că promisiunile primelor porţiuni asfaltate în 2021, lansate la vizita trecută, sunt realizabile. Nivelul de avans al investiţiei (6-8%) este o confirmare în plus. Împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi alături de preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, şi prefectul Mircea Creţu am primit asigurări astăzi, într-o zi specială pentru infrastructura din România, cu privire la capacitatea constructorului de a onora şi chiar depăşi graficul de lucrări. Sibiu-Boiţa este primul tronson al autostrăzii Sibiu-Piteşti şi devine, iată, reprezentativ pentru şantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat după ce ani de zile proiectele lor au fost uitate în sertare sau plimbate pe la televiziuni", a scris vineri, pe pagina de Facebook, Raluca Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inspectat, vineri, stadiul lucrărilor de pe porţiunea de autostradă, Sibiu - Boiţa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.