Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan (PNL), despre alte partide de la alegeri: 'Diverse experimente care nu vor avea vreodată forța să negocieze pentru România'

Raluca Turcan

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor şi simpatizanţilor să răspundă ”Da” la întrebările referendumului din 26 mai şi să voteze lista PNL pentru alegerile europarlamentare. În acest sens și prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, i-a îndemnat pe români să voteze cu Partidul Național Liberal.

Citește și: Președintele PRU îi cheamă pe românii din diaspora în România: 'Voi aveți dreptul să bateți cu pumnul în masă și să cereți dreptate' - SCRISOARE DESCHISĂ

„Astăzi la Sibiu, PNL și FDGR afirmă că efortul de a menține România pe drumul european este comun.

Primul test îl reprezintă europarlamentarele. Al doilea, prezidențialele.

Este extrem de important ca votul celor care vor o Românie europeană să nu fie irosit cu susținerea unor partide și formațiuni care nu au forța să negocieze și să facă lucruri pentru România.

Ca membru al familiei populare europene, PNL este partidul cu cea mai mare forță de negociere la nivelul Parlamentului European.

Susținerea de astăzi a FDGR este o recunoaștere a acestei forțe și un îndemn către oameni ca aceștia să voteze PNL și să nu-și irosească votul pe diverse experimente care nu vor avea vreodată forța să negocieze pentru România.

26 mai este un moment electoral crucial pentru țară, pentru că avem șansa de a îndrepta răul pe care PSD l-a făcut în ultimii 2 ani și jumătate:

- Votul DA la referendum va stăvili tentativele de subordonare a justiției și de albire a infractorilor din vârful puterii.

- Votul pentru PNL la referendum va fi o garanție că fondurile europene vor fi folosite 100% în proiecte pentru cetățeni și că România va fi inclusă în deciziile importante luate la nivelul Uniunii.

Alături de FDGR, fac apel către toți cetățenii din Sibiu și din țară, indiferent de etnie, să iasă la vot în 26 mai!

Anunțul de astăzi al FDGR este expresia unui parteneriat care există deja între formațiunile noastre.

Între FDGR și PNL există un parteneriat bazat pe încredere. Este un parteneriat clădit cu migală în ultimii ani. Un parteneriat testat în mai multe situații dificile și pe care nu puțini au încercat să îl saboteze.

Acest parteneriat este guvernat de valori comune și de credința că viitorul României nu poate fi decât unul european, bazat pe lege, pe muncă, pe toleranță și pe respect reciproc.

În acest moment, garantul drumului european al României este președintele Klaus Iohannis”, a declarat Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.