Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan se teme de un BOICOT în Parlament: avertisment pentru PSD

Guvern
turcan raluca

Vicepremierul Raluca Turcan susține că are informații conform cărora mai multe partide vor boicota votul de învestitură al Guvernului, programat pe data de 24 februarie. Turcan susține că liberalii au soluții și la un eventual boicot, dar îi avertizează pe cei care pun la cale acest plan că vor avea de suportat ”oprobiul public”.

Citește și: Dana Budeanu, sfat pentru 'USR plus Doi şi-un sfert': Luaţi-l pe băiatul ăla deştept care a făcut M... PSD. Să o întoarcă şi el acum, Muie PNL sau ce vreţi voi

”Există tot mai multe informații care arată că, în 24 februarie, votul pentru învestirea Guvernului va fi boicotat și, implicit, procedura deja demarată.

Atrag atenția asupra următoarelor aspecte:
1. Invocarea faptului că trebuie așteptată decizia CCR nu are nicio relevanță pentru votul din 24 februarie. Este doar un FALS pretext. Sesizarea CCR este pe conflict instituțional și produce efecte pentru viitor, în niciun caz pentru procedura declanșării anticipatelor. 
2. Asistăm la un dublu limbaj al unor formațiuni și lideri care spun că vor anticipate, dar de fapt le blochează. 
3. PNL este pregătit pentru orice manevră de sabotare în Parlament. Există soluții pentru toate posibilele blocaje! Cei care blochează vor avea însă de suportat oprobriul public.

Cea mai onestă variantă, din partea tuturor formațiunilor politice din Parlament, este să vină în plen și să participe la votul de învestire a Guvernului”, scrie Raluca Turcan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.