Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Raluca Turcan și Vlad Voiculescu au făcut mai mult rău decât protestele. Au decredibilizat guvernarea', afirmă Cristian Tudor Popescu

prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 posturile în care au fost surprinși miniștrii Vlad Voiculescu și Raluca Trucan.

Cei doi demnitari au fost fotografiați fără mască, iar acest lucru „a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității”, decât protestele anti-mască și anti-restricții, spune gazetarul.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

Nu există justificări pentru așa ceva”, spune CTP.

„Iată ce fac guvernanții... Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare.

Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă, sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor?

Citește și: BREAKING Fostul șef DIPI Gelu Oltean și 'prietena' sa, Vanessa, LUNGESC NEJUSTIFICAT dosarul 'Ayahuasca' - Avocat amendat cu o mie de lei pentru trei RECUZĂRI

Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?”, e explicat gazetarul în cadrul emisiunii.

El a mai spus că politicianul trebuie să transmită un mesaj mult mai puternic decât cetățeanul de rând și că nu există justificări pentru nepurtarea măștii de protecție.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.