Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan solicită audierea separată, în Parlament, a ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa, şi a echipei din MFP

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan solicită audierea separată, în Parlament, a ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa, şi a echipei din MFP. 

"Cerem audierea separată în Parlamentul României a ministrului Finanţelor şi a specialiştilor din Ministerul de Finanţe. Suspectăm că oportunismul politic al ministrului Mişa, care doreşte să execute comenzile lui Liviu Dragnea, intră în contradicţie cu profesionalismul echipei tehnice din Ministerul de Finanţe", a declarat Turcan, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES

Ea a precizat că există cel puţin trei măsuri "cu caracter anti-economic", care au fost promovate de guvernarea PSD şi care produc "consecinţe grave asupra stabilităţii economice a ţării": split TVA, mutarea contribuţiei de la angajator la angajat; supraacciza la carburanţi. 

"Votul de ieri din Senat ne arată că sunt mulţi parlamentari PSD realişti care înţeleg iresponsabilitatea acestor propuneri şi vor să se extragă din circul promovat de Liviu Dragnea şi Guvernul marionetă. De aceea noi avem suspiciuni că ministrul Finanţelor ascunde, din raţiuni de oportunism politic, faptul că măsura split TVA este inaplicabilă. Dacă această măsură se va aplica şi vor exista consecinţe grave asupra companiilor sau veniturilor statului, atunci autorii propunerii trebuie traşi la răspundere penală", a mai afirmat Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.