Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: Tradiţiile moştenite de la părinţi şi bunici - prima lecţie de cultură şi prima lecţie de valori autentice

Facebook/ Raluca Turcan
Raluca Turcan

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, le-a transmis românilor, într-un mesaj video postat pe Facebook, că tradiţiile moştenite de la părinţi şi bunici "sunt prima lecţie de cultură şi prima lecţie de valori autentice".

"Tradiţiile transmise din generaţie în generaţie ne reamintesc de importanţa preţuirii identităţii noastre. Tradiţiile moştenite de la părinţi şi bunici sunt prima lecţie de cultură şi prima lecţie de valori autentice. Sunt valorile care ne îmbogăţesc mintea şi sufletul, şi care sunt darul cel mai de preţ în viaţă", a transmis ministrul Culturii, conform Agerpres.

Raluca Turcan a adăugat că sărbătoarea Crăciunului "reprezintă pentru fiecare dintre noi acel moment când ne întoarcem mai mult spre cei dragi nouă, este momentul în care redescoperim bucuria de a dărui, căldura familiei şi a căminului, frumuseţea tradiţiilor şi a colindelor, acea emoţie pe care o simţim când suntem alături de cei pe care îi preţuim".

"De sfintele sărbători ale Crăciunului vă doresc să vă bucuraţi de darurile nepreţuite din viaţa voastră: oamenii, compasiunea, generozitatea, frumosul, cunoaşterea. Crăciun fericit tuturor şi un An Nou cu mult bine!", a mai spus ministrul Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.