Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan luptă cu toate armele: 'Eu sunt vaccinată, familia mea este vaccinată, copilul este vaccinat. Cred că România are o şansă unică'

Facebook
Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că fiul său este vaccinat anti-COVID: Cred că România are o şansă unică, astfel încât într-un moment de criză sanitară toată populaţia să aibă acces gratuit şi rapid la vaccin

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că fiul său este vaccinat anti-COVID, la fel ca întreaga sa familie. Ministrul consideră că România are "şansa unică" de a putea sigura populaţiei acces gratuit şi rapid la vaccin în această perioadă de criză sanitară, anunță news.ro.

"Eu sunt vaccinată, familia mea este vaccinată, copilul este vaccinat. Cred că România are o şansă unică, unică, astfel încât într-un moment de criză sanitară toată populaţia să aibă acces gratuit şi rapid la vaccin. Este demonstrat ştiinţific că vaccinul reduce şi numărul de infectări şi gravitatea bolilor generate de infectarea cu virusul SARS-CoV-2. Aşadar, vaccinarea este o şansă pe care trebuie să o acceseze orice om din această ţară”, a declarat Raluca Turcan, marţi după-amiază, într-o conferinţă de presă, întrebată dacă fiul său este vaccinat anti-COVID.

Raluca Turcan are un fiu care are aproape 14 ani.

Ministrul Muncii consideră că angajaţii din sistemele considerate "esenţiale" trebuie să se vaccineze.

Raluca Turcan a declarat din nou, în conferinţa de presă susţinută la Ploieşti, că susţine că angajaţii din centrele sociale unde sunt îngrijiţi bătrâni, bolnavi sau copii trebuie să se vaccineze, iar dacă nu doresc să se vaccineze trebuie să se testeze periodic pentru depistarea infecţiei pe cheltuiala proprie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.