Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: Votul de azi va spune întregii Europe ce fel de țară vrem. Nimic din ce susținem pe Facebook nu se poate întâmpla daca nu ieșim la vot

Facebook
Raluca Turcan

Este un moment unic în istoria României recente și care poate să marcheze viața României și a românilor, a declarat duminică la ieșirea de urne vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL.

Citește și: Momente incredibile în plenul CSM: Klaus Iohannis s-a ridicat şi a plecat, refuzând să le răspundă magistraţilor/ VIDEO

„Am votat mai convinsa decat oricand ca acesta poate fi momentul unui nou inceput pentru Romania, pentru toti romanii. Votul de astazi este esential pentru viitorul Romaniei. Decizia noastra de acum va spune intregii Europe in ce si in cine credem si ce fel de tara vrem.

Eu am votat pentru o Românie europeană: cu responsabilitate in funcția publica, bazată pe lege și instituții puternice. Am votat ca in viitorii 4 ani sa putem avea o guvernare stabilă in România.

Mesajul meu pentru toti romanii de buna credinta este de a participa la votul de astazi ca la un moment istoric de care nu doar ca ne vom aminti peste ani, ci si ale cărui efecte le vom simti de maine in viata de zi cu zi.

Imi permit, de aici, de la Sibiu, sa ii indemn pe toti cei care cred in democrație, sa participe la ea fiindca nimic din ceea ce sustinem pe facebook, nimic din ceea ce spunem prietenilor sau colegilor ca ne dorim pentru tara nu se poate întâmpla daca astazi nu iesim la vot.

Ii asigur pe sibieni ca votul are loc in conditii de siguranta. Tocmai m-am convins de acest lucru si vor avea, fiecare dintre ei, aceeasi dovada la toate sectiile din judet”, a declarat Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.