Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rămasă primar la Sibiu, deși ANI o declarase INCOMPATIBILĂ, Astrid Fodor îndeamnă cetăţenii să voteze cu PNL, chiar dacă este șefa FDGR

Astrid Fodor Klaus Iohannis Fodor Iohannis

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, lider al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), filiala locală, îi asigură pe cetăţeni că pot vota în siguranţă şi îi îndeamnă să pună ştampila pe listele cu candidaţii Partidului Naţional Liberal (PNL), printre care se numără şi vicepremierul Raluca Turcan.

"În primul rând vreau să asigur sibienii, că Primăria Sibiu a luat şi va lua în continuare toate măsurile necesare, astfel încât alegerile să se desfăşoare în condiţii de siguranţă în ceea ce priveşte infectarea cu virusul (...). Astfel, toate materialele sanitare au sosit în Sibiu, vor fi distribuite la secţiile de votare, firma care este responsabilă cu amenajarea spaţiilor, a început lucrările. (...) În aceste condiţii, sibienii pot participa la vot şi sper că o vor face în număr cât mai mare. (...) PNL-ul este partidul care la ora actuală a câştigat alegerile locale şi este bine că este aşa şi ce vreau eu să subliniez este, că dacă noi ne dorim să extrapolăm acest rezultat la nivelul Parlamentului, atunci trebuie să participăm în număr mare la vot şi să votăm în consecinţă. (...) Eu fac un apel la cetăţenii Sibiului să meargă la vot, să voteze PNL şi astfel, având cât de cât o garanţie că în continuare, guvernarea va fi asigurată de către partidul cu care avem acest parteneriat", a declarat primarul Astrid Fodor, miercuri, într-o conferinţă de presă, la care a participat şi liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Raluca Turcan se află în fruntea listei de candidaţi PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor, iar deputatul Nicolae Neagu conduce lista pentru Senat. Raluca Turcan are patru mandate de deputat de Sibiu şi acum candidează pentru a-l obţine pe al cincilea. Nicolae Neagu are până acum trei mandate de parlamentar, din care două de senator şi unul de deputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.