Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Farcău se retrage din Handbal: Ce anunţ a făcut pentru fostele colege

facebook
ramona farcau

Ramona Farcău, fosta extremă a ”naționalei” României, și-a anunțat retragerea din handbal. Ea le-a invitat pe 5 august, la Rm. Vâlcea, pentru un meci de gală, pe toate fostele colege de la Oltchim care în 2010 jucau finala Ligii Campionilor.

"La Oltchim am petrecut cei mai frumoși ani din viața mea de sportivă. Și m-am gândit că de acolo ar trebui să mă retrag", spune Ramona Farcău (38 de ani). Fosta extremă a Oltchimului și a "naționalei" României a anunțat în această vară că va pune stop carierei de jucătoare.

Azi, alături de fostele sale colege Narcisa Lecușanu și Steluța Luca, de fostul antrenor cu care Oltchimul juca finala Ligii, Radu Voina, dar și de fosta conducere a clubului vâlcean, președintele Ioan Gavrilescu și vicepreședintele Nicolae Luca, Ramona a anunțat și date despre meciul său de retragere. "M-am gândit la un eveniment care să pună față în față trecutul și prezentul handbalistic al clubului din Rm. Vâlcea.

Va fi un meci între Oltchim 2010 și HCM Rm. Vâlcea 2017. E un prilej de a retrăi cele mai frumoase amintiri din viața mea de sportivă, de a revedea oameni dragi, colege de echipă alături de care am jucat. Mi-aș dori ca acest eveniment să facă să renască spiritul Oltchimului", a declarat Ramona, conform gsp.ro.

Ea a dezvăluit faptul că și-a sunat toate colegele, iar acestea au promis că vor fi prezente la meciul de la Rm. Vâlcea, din 5 august, de la ora 19:00. "Mă înclin în fața oamenilor din Vâlcea care ne-au susținut necondiționat. Sunt nerăbdătoare să revin acolo unde, timp de șapte ani, m-am simțit ca acasă.

Fetele au fost încântate de inițiativa mea. Oltchim a făcut istorie, Oltchim a fost o stare de spirit, un fenomen. Vreau să mai trăiesc o dată acele momente în care mi se făcea pielea de găină când intram pe parchetul sălii «Traian», iar toată lumea scanda «Vâlcea! Vâlcea!»", a încheiat Ramona Farcău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.