Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels, apel catre guvernanti! Colaborati! Comunicati! Nu va mai fie frică!

Facebook/ Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Președintele Organizației de Femei a AUR, Ramona Ioana Bruynseels, face un apel către guvernanți să fie mai responsabili și să țină cu țara:

”Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!  În problema chemării în judecată din partea Pfizer, e momentul ca măcar acum să începem să negociem. Adică să punem piciorul în prag.

Nu ne permitem să tot aruncăm cu miliardele de euro, asa cum v-ați obișnuit să o faceți de frica celor de la Bruxelles.

Pensionarii, medicii, profesorii, fermierii, transportatorii, chiar și unii angajați din sectorul public, salariații cu salariu minim pe economie, ca să nu mai vorbesc de persoanele cu handicap, mamele singure si mulți mulți alții, au nevoie de acești bani. Cum să aruncăm atâția bani pe fereastră?

-A fost de ajuns cadoul de 1 miliard de euro oferit OMV anul trecut, un cadou făcut și fără a primi ceva în schimb. A fost de ajuns cât am aruncat deja pe aceste vaccinuri, pt  a se îmbogăți unii.

-Haideți să ne repliem măcar acum! Da, există un contract, știm implicațiile, însă voi știți cel mai bine cum a fost el făcut, la îndemnurile cui!

-Contactați reprezentanții Ungariei și Poloniei și faceți front comun cu aceste două state care și ele sunt date în judecată de aceeași Pfizer.

Ridicați problema la nivelul Comisiei Europene și mergeți până în pânzele albe amintindu-le cum a fost și explicând că, mai ales dupa toate concesiile pentru Ucraina, nu ne mai permitem să plătim și banii aceștia.

-Cereți sprijinul altor state și puneți subiectul pe agenda Parlamentului European!

-Strigați tare după sprijin! Nu continuați să acceptați toate aceste umilințe! Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!!!

Raspunderea celor vinovați pe plan intern - ocupați-va de ea când vine timpul, pentru că noi toți ne-am saturat să plătim cu bunăstarea noastră pentru cei care fac greșeli pe bani publici, știind că răspunderea ministerială nu funcționează în România.

Domnilor,

Este momentul să vă concentrați pe a scoate România cu demnitate din această nouă umilință!

Și, nu în ultimul rând, nu uitați de oameni! Comunicați transparent cu românii!!! Până când ne mai țineți în dezinformare?”, susține ea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.