Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels: Autoritățile vor să ne înnebunească înainte să murim de COVID

Prezentă într-o emisiune, Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU(SL) la Senatul României, a rabufnit la adresa autorităților acuzandu-le de multiple abuzuri asupra oamenilor, intr-o perioada in care prioritatea ar trebui sa fie grija si indrumarea acestora:
”Este foarte trist ce se întâmplă în prezent, iar dacă este să ne gândim cum a fost gestionată întreaga perioadă de pandemie, mie nu-mi vine să cred cât de multe abuzuri se întâmplă zi de zi și cât de multe abuzuri îndură poporul acesta. Parca e un blestem pe noi. Nu numai că nu mai avem încredere în nimeni și nimic în țara asta, dar ne confruntăm cu lipsa de medicamente pentru bolile cronice, cu lipsa atenției medicale pentru bolnavii cronici, pentru ca doctorii nu au mai putut desfășura actul medical în condiții normale ținând cont de toate restricțiile.
Apoi ne confruntam și cu această dezinformare; vedeți cum se joacă ei cu cifrele (n.r. cazuri Covid) și cu mintea noastră. Eu cred că vor să ne înnebunească înainte să murim de Covid. Și apoi fac abuzuri sufletești asupra românilor: de la libertatea credinței și libertatea noastră religioasă, până la tot ceea ce noi credem și simțim în națiunea asta. Și mă întreb, oare ce și-au propus cu adevărat? Pentru că dincolo de toate eu nu pot să cred că există atât de multă lipsă de competență. Să nu comunici corect oamenilor, să nu le explici ceea ce trebuie să le explici și apoi să vii să aplici sancțiuni și să-i tragi la răspundere.
Să dai cu barda în poporul român atunci când trebuie, de fapt, să-i oferi grijă și mai multă înțelegere, mi se pare totalmente nepotrivit.”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU(SL) la Senatul României Bucuresti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.