Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels cere renumărarea voturilor: 'Aşa m-aţi furat şi pe mine la prezidenţiale?!?'

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Fostul candidat la Preşedinţie, Ramona Ioana Bruynseels, semnalează ”dispariţia voturilor” de la alegerile locale, solicitând, din poziţia de lider al RE: START Romania, renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot şi a proceselor verbale, precum şi o anchetă pentru stabilirea vinovaţilor.

”Partidul RE:START ROMÂNIA vă aduce în atenţie problema dispariţiei voturilor de la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Există neconcordanţe probate între voturile menţionate pe procesele verbale şi cele înregistrate în baza de date a Autorităţii Electorale Permanente (AEP). Mai exact, la Sectorul 2 Bucureşti, secţia de votare 231, candidatul Partidului RE:START ROMÂNIA are 7 voturi, iar pe site-ul AEP apare doar 1 vot. Considerăm că este o fraudă şi nu o greşeală, pentru că la aceeaşi secţie există neconcordanţe la mai multe partide între numărul de voturi de pe procesul verbal şi voturile aflate în baza electronică AEP. Unele în plus şi avantajează un anumit partid, iar altele în minus şi în dezavantajul partidelor, cum este şi cazul nostru”, afirmă fostul candidat la prezidenţiale într-o scrisoare deschisă adresată Biroului Electoral Central, Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citește și: Cristian Piedone condamnat în dosarul Colectiv, un nou mandat de primar: ‘Judecata poporului a decis!’

Ea anunţă că Partidul RE:START ROMÂNIA continuă investigaţiile la mai multe secţii de votare din Bucureşti, existând deja semnale de fraudare a voturilor de la alte partide.

”Cerem renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot şi a proceselor verbale. Vă solicităm să începeţi cât mai repede o anchetă în acest sens, pentru stabilirea vinovaţilor! Fiecare român şi-a încredinţat votul unui candidat în care crede că îl poate reprezenta, iar astfel de ”greşeli” slăbesc şi mai mult încrederea cetăţeanului în transparenţa şi corectitudinea instituţiilor statului”, scrie Bruynseels.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Ea are şi o postare pe Facebook pe tema fraudei electorale.

”Aşa m-aţi furat şi pe mine la prezidenţiale?!? Dacă înmulţim doar 7 voturi cu 18.000 de secţii, iată încă 120.000 de voturi!!! Doar că, la prezidenţiale am semnale că aţi furat şi mai mult. Exemplu o comună unde se pare că pentru Ramona Ioana Bruynseels au votat 57 de oameni, dar pe Procesul Verbal era 1 vot. Vom face toate demersurile legale în sensul descoperirii adevărului”, afirmă într-o postare pe Facebook fostul prezidenţiabil, care la alegerile din 2019 a obţinut 2,67% din voturi.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.