Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels o critică dur pe Clotilde Armand

Facebook/ Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels o acuză pe Clotilde Armand de încălcarea legii, incompetență si lipsă de respect

Ramona Ioana Bruynseels a criticat dur modul în care actualul primar, Clotilde Armand, conduce Sectorul 1. Ea declarat, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că orașul a regresat semnificativ și că primarul nu are pic de respect față de cetățeni: ” Sectorul 1 a ajuns un dezastru, doamna primar ne-a dus înapoi cu 20 de ani!”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels, referindu-se la activitatea primarului.

Ea a taxat-o pe Armand, considerând-o depășită și acuzând-o de minciuni. Referindu-se la scandalul înregistrărilor în care Clotilde Armand intervenea într-un demers de achiziție publică, candidatul AUR a susținut că" ne aflăm în fața unei încălcări a legii",  iar comportamentul primarului indică "fie protecție, fie inconștiență".

De asemenea, Ramona Ioana Bruynseels  a comentat și înregistrările apărute în spațiul public legate de amenzile din cartierul Greenfield, considerând că atitudinea primarului este o consecință a nemulțumirii locuitorilor de acolo. Bruynseels a susținut că aceștia "trăiesc un coșmar" din cauza promisiunilor neonorate ale primarului, iar aceasta știe că oamenii din cartier nu o vor mai vota.

Ramona Ioana Bruynseels candidează la Primăria Sectorului 1 din partea AUR. Este absolventă de masterat în administrație publică la Harvard, Școala „John F. Kennedy”, are experiență în mediul de afaceri, sectorul guvernamental, ONG, Diaspora. Are 44 de ani si este mamă a doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.