Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Mănescu a trecut din barca lui Dăncilă în cea a lui Iohannis

Guvern
manescu ramona

Rămasă în echipa premierului Dăncilă şi după ruperea Coaliţiei PSD-ALDE, ministrul de Externe, Ramona Mănescu, dă semne că o coteşte din nou, de această dată spre tabăra preşedintelui Klaus Iohannis.

Ministrul Mănescu a plecat în SUA alături de premierul Viorica Dăncilă şi alte membri ai Guvernului, cu un avion Turkish Airlines, cu escală la Istanbul. Odată sosită la New York, Ramona Mănescu a "uitat" echipa guvernamentală şi s-a alătura preşedintelui Klaus Iohannis, şi el prezent în SUA. Atitudinea ministrului a stârnit nemulţumire în delegaţia guvernamentală, precizează surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Luni, Ramona Mănescu a făcut parte din delegația condusă de prim-ministrul României, la Dialogul Liderilor pe tema răspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului și a narativelor extremismului violent. Marţi, ministrul a semnat, alături de secretarul pentru Energie Rick Perry, Memorandumul de înțelegere între Guvernele Statelor Unite și României privind cooperarea în domeniul nuclear civil.

Pe de altă parte, Ramona Mănescu a participat sau urmează să participe la cel puţin patru evenimentele alături de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit programului oficial al Administraţiei Prezidenţiale, consultat de STIRIPESURSE.RO.

content-image

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.