Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Mănescu l-a primit miercuri pe ambasadorul Tunisiei în România

Ramona Manescu

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, l-a primit miercuri pe ambasadorul Tunisiei în România, Raja Jhinaoui Ben Ali, context în care şeful diplomaţiei române a evocat prioritatea impulsionării dialogului politic şi extinderii cooperării dintre România şi statele din Africa de Nord, informează MAE.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, aceste obiective constituie o componentă importantă a programului de guvernare pentru perioada 2018 - 2020.

"Întrevederea a prilejuit o trecere în revistă a bunelor relaţii româno-tunisiene, atât în plan bilateral, cât şi în cadrul organismelor internaţionale. Cu această ocazie, ministrul Afacerilor Externe a subliniat dorinţa autorităţilor de la Bucureşti de a consolida dialogul instituţional în toate domeniile de interes comun. În context, a fost reiterat obiectivul comun pentru aprofundarea cooperării economice şi sectoriale", precizează MAE.

În cadrul întâlnirii a avut loc şi un schimb de opinii asupra situaţiei din Africa de Nord, cu accent pe necesitatea continuării eforturilor internaţionale de menţinere a stabilităţii şi securităţii regiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.