Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Randi Zuckerberg, sora creatorului Facebook, la București: Detaliile copilăriei trăite alături de celebrul Mark

“Am fost nişte copii normali şi am avut o copilărie obişnuită,” spune Randi Zuckerberg, sora mai mare a celebrului Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, potrivit stirileprotv.ro.

Fratele ei a fost convins că platforma pe care o va lansa va schimba lumea. Fosta directoare de marketing a companiei din Silicon Valley, Randi, le-a vorbit luni, la București, tinerilor antreprenori despre experiența sa la Facebook. Ea este acum scriitoare, realizatoare TV și directoarea unei companii media din Statele Unite.

Mark Zuckerberg și cele trei surori ale sale au copilărit în White Plains, New York, un orășel cu aproape 60.000 de locuitori. Mama lor era psiholog, iar tatăl, medic dentist. Pe atunci nimeni nu își imagina că singurul băiat al familiei va ajunge să conducă o companie care acum valorează aproape 500 de miliarde de dolari.

Randi Zuckerberg: “Am fost o familie foarte normală, dacă ne-ai fi cunoscut, eram nişte fraţi normali care se certau, care mergeam la şcoală. E minunat să vezi ce a construit şi ce s-a întâmplat.”

Randi Zuckerberg a lucrat șase ani la sediul Facebook din Silicon Valley. A fost purtătorul de cuvânt al companiei și a condus departamentul de marketing. Spune că fratele ei a fost mereu preocupat să combată fenomenul ştirilor false.

AUTODENUNȚ INCREDIBIL al mamei Luizei Melencu: A povestit cum își trecea ILEGAL granița cele două fiice

Randi Zuckerberg: “Sunt oportunităţi incredibile în jurul tehnologiei dar sunt de asemenea aceste întrebări etice la care toţi liderii ar trebui să se gândească, pe de o parte e un lucru bun ca toţi avem acces la informaţii şi ne putem face vocea auzită.”

Randi Zuckerberg: “Când te gândeşti ca iPhone-ul e pe piaţa doar de 12 ani, drept urmare lucrurile s-au schimbat foarte mult”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.