Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid a făcut al patrulea transfer al verii. L-a luat pe mijlocașul Alexandru Dulca

rapid

Rapid ar fi reuşit al patrulea transfer al verii. Alexandru Dulca (21 de ani) a căzut la un acord cu giuleştenii şi, din precizările Digi Sport, ar fi semnat deja contractul pentru a pune umărul la promovarea în Liga 1 Betano, în sezonul următor, informează MEDIAFAX.

Dulca a evoluat în ultimele sezoane în Liga 2, la Luceafărul Oradea. După ce în 2017 a fost împrumutat de la Dinamo 2, în vara trecută a făcut trecerea definitivă la Luceafărul, pentru care numai în stagiunea recent încheiată a prins 22 de meciuri şi a marcat 6 goluri. Mijlocaşul central şi-a făcut junioratul la U Cluj şi a ajuns în curtea ”câinilor” în 2016. Dulca are o cotă de piaţă de 200.000 de euro

Citește și: Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea primește o nouă lovitură! Marele său proiect, dinamitat!

Rapid ajunge, astfel, la al patrulea transfer, după promovare. Primele achiziţii au fost George Tudoran (23 de ani), Matias Ezequiel Roskopf (21 de ani) şi Gabriel Dodoi (20 de ani). În perioada următoare, Rapid poate da cea mai puternică lovitură pe piaţa transferurilor. Este interesată de serviciile lui Filipe Teixeira, care a încheiat conturile cu FCSB.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

”Ar fi ceva extraordinar să-l putem aduce pe Teixeira. Este un jucător fantastic. E un profesionist, poate juca până la 40, 41 de ani fără nicio problemă. Cel mai mult i-a plăcut la Rapid, vă spun cu siguranţă asta. Mi-l doresc pe Teixeira, însă sunt convins că nu doar eu, ci toată lumea, orice antrenor”, a spus Daniel Pancu pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.