Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid a primit interdicție la transferuri: clubul este iarăși bun de plată

rapid

Rapid București a primit o nouă interdicție la transferuri. Clubul din Giulești a pierdut procesul la TAS cu fostul mijlocaș Nemanja Milisavljevic, iar conducerea este nevoită să plătească până la finalul lunii restanțele în valoare de 92.000 de euro.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, declară că nu înțelege ”graba” fotbalistului în condițiile în care cele două părți conveniseră să fie plătită suma restantă până la finalul acestei luni.

„Nu înțeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Dar ei s-au grăbit să depună actele pentru a ne interzice tranferurile. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta și închidem tot. Era o plată asumată”, a declarat Daniel Niculae, președintele Rapidului, pentru GSP.ro.

Avocatul clubului Rapid, Marian Mihail, a confirmat informația pentru sursa mai sus menționată:

”Avocații lui Milisavljevic au făcut presiune ca să primească banii mai devreme cu 3 săptămâni. E o decizie fără nicio consecință, pentru că Rapid va achita datoria până la finalul acestei luni. Nu ne-am grăbit cu plata întrucât oricum nu era fereastră de mercato. Până în vară, când se vor deschide transferurile, Rapid va scăpa de această sancțiune”.

Nemanja Milisavljevic a sosit în Liga 1 în ianuarie 2009, la FC Vaslui, după ce a trecut pe la echipe precum OFK Belgrad, Rabotnicki și Vardar Skopje. La Rapid a ajuns în vara lui 2012, gratis, plecând după 6 luni la Ludogoreț. S-a retras în vara lui 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.