Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid Viena și-a menajat cei mai buni jucători pentu dubla cu FCSB din playoff-ul Europa League

renasterea.ro
fotbal

Austriecii de la Rapid Viena sunt unicul obstacol în calea FCSB de a ajunge în grupele Europa League. Echipa antrenată de Nicolae Dică va juca joi, 23 august, de la 21:30, manşa tur a playoff-ului Europa League în deplasare, la Viena.

Iar adversarul vicecampioanei României trece printr-o perioadă nefastă, după cum relatează pe larg presa din Austria. Totuşi, motivele care stau la baza nemulţumirilor nu sunt unele în măsură să îi liniştească pe cei de la FCSB.

Antrenorul lui Rapid Viena a fost criticat aspru de suporteri şi de specialişti pentru felul în care a abordat ultima partidă din campionat. Rapid a fost învinsă în deplasarea de la LASK Linz cu 2-1, într-un meci în care oaspeţii s-au prezentat cu un prim ”11” format din foarte mulţi jucători care în mod normal sunt rezerve. ”Problema este dată de calitatea lotului, dar şi de numărul de jucători. Accidentările ne pun mari probleme, iar echipa formată din rezerve nu este la înălţime. E incredibil ce se întâmplă atunci când antrenorul e forţat să înlocuiască nişte jucători”, a spus directorul sportiv al austriecilor, Fredy Bickel, după înfrângere.

Totuşi, veştile nu sunt în măsură să îi bucure pe români. Rapid şi-a menajat cei mai importanţi fotbalişti tocmai pentru dubla cu FCSB, meciuri pe care cei din Viena le văd de o importanţă maximă pentru viitorul clubului, atât financiar, cât şi din punct de vedere sportiv. În cadrul unei emisiuni de sport din acest weekend, un fost oficial al lui Rapid a menţionat faptul că ”antrenorul este decis să facă tot ce ştie pentru a se califica în grupe. De asta joacă rezervele cu LASK, de asta e neglijat campionatul până la momentul în care poate fi prea târziu să îşi revină. Dar dacă va merge în grupe, atunci tot acest sacrificiu va căpăta sens”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.