Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapidistul Alexandru Albu știe ce trebuie să facă în meciul cu UTA: Trebuie să fim mai atenţi pe faza ofensivă

petarde fcsb rapid

Fotbalistul echipei FC Rapid, Alexandru Albu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să fie mai atenţi pe faza ofensivă pentru a se putea impune în partida cu UTA Arad, programată, sâmbătă, în etapa a 23-a a Ligii I, conform Agerpres.

"Întâlnim o echipă solidă, care a adus câţiva jucători buni, dar a şi pierdut vreo patru foarte buni. Sunt sigur că vin pentru ultima lor şansă de play-off. Noi suntem încă în cărţi, trebuie să punem în practică ceea ce am pregătit, să fim mai atenţi pe faza ofensivă. Dacă vom juca aşa cum am făcut şi în alte meciuri, atunci vom câştiga. Pentru mine va fi special să mă bucur la final de cele trei puncte. Dacă voi reuşi să marchez, să fie primit", a afirmat fostul jucător al echipei arădene.

"Nu ştiu dacă e un avantaj că jucăm pe Arena Naţională, sincer eu aş fi vrut să jucăm la noi acasă, pe Giuleşti. Dar sperăm să vină cât mai mulţi suporteri, să se ocupe la capacitate maximă locurile care ni se permit. E un derby, avem nevoie de fani. Cu ei alături s-a văzut că suntem mult mai puternici. Sper ca la final să ne bucurăm împreună", a adăugat Albu.

Mijlocaşul a menţionat că nu calculează de câte puncte mai are nevoie Rapid pentru calificarea în play-off.

"Nu vrem să facem calcule, trebuie să luăm meci cu meci şi să le tratăm ca pe nişte finale. Cu cât adunăm mai multe puncte cu atât obiectivul se poate îndeplini. Pentru că degeaba faci calcule şi după te trezeşti fără punctele respective. La final trebuie să facem calculele şi vedem pe ce loc suntem", a explicat Alexandru Albu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia UTA, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.