Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raport guvernamental ÎNGRIJORĂTOR după prăbușirea unui viaduct în Italia : În jur de 840 de poduri din Franța riscă să se prăbușească

genova viaduct

Un raport de audit solicitat de Guvernul de la Paris a relevat că aproximativ 840 de poduri din Franța sunt într-o stare avansată de degradare și riscă să se prăbușească, informează The Associated Press, citând presa franceză, potrivit Mediafax.

În contextul tragediei provocate de prăbușirea unui segment suspendat al unei autostrăzi din Italia, Elisabeth Borne, ministrul francez al Transporturilor, a declarat săptămâna trecută că "întreținerea (podurilor) este o prioritate" a Guvernului.

Potrivit raportului, publicat duminică de Journal du Dimanche, din cele 12.000 de poduri întreținute de autoritățile centrale, o treime necesită reparații, iar în cazul a aproximativ 840 de poduri există "riscul prăbușirii" în anii următori.

Raportul nu include și informații cu privire la miile de poduri din Franța care sunt întreținute de autoritățile locale sau de companii private.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.