Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raportul MCV sparge frontul opoziției unite: meci între USR și ALDE. Ponta intră și el în ring

fight-spam

Opoziția unită în Parlament este o himeră, iar acest fapt este dovedit la orice moment politic major. Raportul MCV i-a încăierat pe cei de la USR cu cei de la ALDE, asta pentru că oamenii lui Barna consideră raportul MCV este tabloul guvernării PSD-ALDE. Pe de altă parte, în ring intră și Victor Ponta, cel care atacă alianța USR-PLUS și incosecvența liderilor acestui partid.

Citește și: Se înfiripă un mare pol pe stânga / SURSE

”Cel mai dur raport al Comisiei Europene de la integrarea României în UE, acesta este rezultatul concret al guvernării PSD-ALDE din ultimii trei ani! Pentru prima dată, România este decuplată de Bulgaria în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare. În timp ce țara vecină primește laude și va fi scoasă din MCV, România va avea nevoie de multă voință politică pentru a repara răul făcut de Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă și ceilalții lideri PSD și ALDE.”, a transmis USR, marți, printr-o postare pe Facebook.

De cealaltă parte, Ponta atacă USR-ul pentru incosecvență în decizii și afirmații publice.

”Dan Barna lupta cu Dacian Ciolos pentru pozitia de “tigru de carton” ! Ieri scosese pistolul cu apa la Camera Deputatilor si ii ameninta pe PNL ca nu le voteaza Guvernul daca nu trec niste legi - care normal ca nu au trecut ! In 24 de ore s-a razgandit si face invers decat a spus! Cacealmaua s-a rasuflat!

Cand spun ca Barna a devenit “politician de Dambovita “ nu ma refer la talentul de a face bani multi din contracte cu Guvernul si din fonduri europene pentru proiecte fantoma / nici la faptul ca isi aranjeaza voturile in propriul partid “defectand” sistemul electronic / nici la faptul ca primeste linistit in fiecare luna milioane de lei de la Buget ca subventie pentru Partid / nici la faptul ca lipseste de la voturile de la Camera Deputatilor dar se lauda cu rezultatul pe Facebook”, scrie Victor Ponta.

Peste doar câteva zile este de așteptat ca liderii acestor trei partide parlamentare să-și dea mâna pentru a vota guvernul Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.