Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul 21 Savage a fost arestat de Serviciul pentru Imigraţie din Atlanta: 'întreaga identitate publică a cântărețului este falsă'

spin.com
21 savage

Rapperul 21 Savage a fost arestat duminică dimineaţă de Serviciul pentru Imigraţie din Atlanta, care dezvăluie că este originar din Marea Britanie, iar viza lui de SUA a expirat în urmă cu mai mulţi ani, potrivit Variety, scrie news.ro.

Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, pe numele său real, a fost arestat şi se află în custodia autorităţilor americane, acuzat că „se află ilegal în Statele Unite şi este şi un infractor condamnat”.

Rapperul în vârstă de 26 de ani a fost condamnat pentru o infracţiune cu droguri, în 2014, în Georgia.

Brian Cox, purtătorul de cuvânt al Serviciului pentru Imigraţie, a precizat că Savage a intrat în SUA legal în iulie 2005, când avea 12 ani, iar viza lui a expirat un an mai târziu.

Un reporter CNN l-a citat pe Cox care a spus că „întreaga identitate publică a rapperului este falsă”. „De fapt, a venit în Statele Unite din Marea Britanie, când era adolescent, şi a depăşit perioada vizei”.

Citește și: Thrillerul 'Glass' s-a clasat, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american

Este foarte posibil ca el să rateze gala premiilor Grammy, care va avea loc pe 10 februarie, pentru care este nominalizat la două categorii ca artist invitat al lui Post Malone pentru piesa „Rockstar”.

21 Savage a debutat cu un mixtape în 2015, când a semnat cu Epic Record. Cel mai recent album al lui, „I Am > I Was”, a debutat pe primul loc în Billboard 200. Săptămâna trecută, se afla pe locul al cincilea.

Avocata rapperului a declarat că face eforturi pentru a-l scoate pe Abraham-Joseph din arest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.