Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul 50 Cent îl susține pe Donald Trump în alegerile prezidențiale! Este nervos pe Joe Biden: '62% impozit? Ești nebun?'

The Hollywood Unlocked
50 cent

Rapperul 50 Cent a anunțat pe contul său de Instagram că-l susține pe Donald Trump în alegerile prezidențiale.  El se arată deranjat de taxele pe care Joe Biden ar vrea să le impună dacă ajunge președinte.

Artistul a pus un screenshot din planurile lui Biden din care reiese că cetățenii bogați din New York City vor fi nevoiți să plătească un impozit de 62%. El a scris „CE CĂCAT (VOTEAZĂ TRUMP) DU-TE DRACU NEW YORK, The KNICKS oricum nu câștigă niciodată… Nu-mi pasă că lui Trump nu-i plac negrii, 62%, ești nebun.”

Citește și: Vaccinul anti-Covid-19 naște întrebări în lumea medicală. Doctorul Adrian Marinescu: 'Cât o să aibă durabilitate? Câte administrări trebuie făcute?'

55 de milioane de americani care au votat anticipat pentru scrutinul prezidențial din 3 noiembrie. Chiar și Donald Trump a făcut acest lucru.  „A fost un vot foarte sigur, vă spun eu că e mult mai sigur decât atunci când îl trimiţi prin poştă. Totul a fost perfect, foarte strict, cu respectarea regulilor, nu ca atunci când votezi prin poştă. Nu cred că am mai văzut atât de mulţi susţinători, nu cred că a mai fost aşa ceva până acum, e un spirit extraordinar. Am auzit că stăm foarte bine în sondaje în Florida, am auzit că e la fel peste tot, a declarat Trump la ieșire.

Citește și: STUDIU Pacienții cu ficat gras sunt mult mai puternic expuși la virusul Sars-Cov-2/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.