Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul american Kendrick Lamar, favorit la MTV Video Music Awards

factmag.com
Kendrick Lamar

Rapperul american Kendrick Lamar este cotat cu cele mai mari şanse să se numere printre câştigătorii concursului MTV Video Music Awards (VMA) care va avea loc duminică în Inglewood, California, însă marele rivale Katy Perry şi Taylor Swift se vor afla probabil în centrul atenţiei la show-ul celebru pentru controverse şi surprize, scrie AGERPRES.

Rapperul american Kendrick Lamar are opt nominalizări la VMA pentru critica sa virulenta cu privire la excesele de faimă şi social media în videoclipul său 'Humble'. 

Compatrioata sa Katy Perry şi canadianul Weeknd au primit câte cinci nominalizări, cu 'Chained to the Rythm', respectiv 'Reminder'. 

În cadrul show-ului de trei ore transmis în direct din Los Angeles, Taylor Swift va lansa în premieră mondială videoclipul piesei 'Look What You Made Me Do', primul single de pe albumul 'Reputation', care va apărea pe piaţă la 10 noiembrie. 

Nu se ştie sigur dacă Swift, în vârstă de 27 de ani, care îşi promovează noua imagine, mai dură, şi primul său album din ultimii trei ani, va lua parte la ceremonia de duminică la care Perry va fi gazdă şi va interpreta o compilaţie de piese de pe albumul său 'Witness', cu puţin timp înaintea debutului viitorului său turneu mondial. 

Organizatorii VMA au negat, sâmbătă, zvonurile potrivit cărora Swift va cânta în cadrul show-ului, dar şi faptul că aceasta şi vechea ei rivală Perry ar putea îngropa securea pe scena VMA. "Ea (Swift) a fost prezentă de multe ori la show şi a cântat înaintea (lansării) unui album, însă nu şi de data aceasta", a declarat pentru revista People producătorul executiv Jesse Ignjatovic. 

Swift are doar o nominalizare la VMA de duminică, pentru single-ul 'I Don't Wanna Live Forever' realizat în colaborare cu Zayn Malik. 

Videoclipul 'Humble' al lui Lamar va lupta pentru titlul de clipul anului, principalul premiu al galei. La aceasta categorie au mai fost nominalizate 'Reminder' (The Weeknd), '24K Magic' (Bruno Mars), 'Scars To Your Beautiful' (Alessia Cara) şi 'Wild Thoughts' (DJ Khaled cu Rihanna şi Bryson Tiller). 

Videoclipul cu buget mare al melodiei "Chained to the Rhythm" al artistei Katy Perry a obţinut patru nominalizări, inclusiv la categoriile cel mai bun cântec pop şi cele mai bune efecte vizuale. 

Perry a obţinut o nominalizare şi pentru cea mai bună colaborare ca artist invitat la piesa 'Feels' a scoţianului Calvin Harris. 

Premiul la categoria Artistul anului va fi disputat atât de artişti cât şi de artiste, dupa ce canalul american a decis sa renunţe la distincţia de gen care exista în categorii. Patru barbaţi ? Kendrick Lamar, The Weeknd, Bruno Mars şi Ed Sheeran ? şi două femei ? Ariana Grande şi Lorde ? sunt pe lista pentru a obţine acest titlu. 

La această ediţie a premiilor va fi creată o nouă categorie, ''Cea mai bună luptă împotriva sistemului'', pentru a saluta clipurile ''care îi inspiră pe spectatori şi se ridică împotriva nedreptăţii''. Candidaţii sunt John Legend cu 'Surefire', ''Immigrants: We Get the Job Done'' din musicalul de succes ''Hamilton'', ''Black SpiderMan'' al rapperului Logic, ''Light'' al lui Big Sean, ''Scars to your Beautiful'' a Alessiei Cara şi ''Stand Up/ Stand N Rock #NoDAPL'' al rapperului Taboo. 

VMA s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin momente memorabile, precum sărutul din 2003 dintre Madonna şi Britney Spears şi rochia din carne crudă purtată de Lady Gaga pe covorul roşu, în 2010. 

Fanii din întreaga lume vor putea vota pentru artiştii favoriţi la toate categoriile MTV Video Music Awards 2017 pe site-ul www.vma.mtv.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.