Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Future a înregistrat al şaselea album numărul 1 în topul Billboard 200

Ed Sheeran Wiki
Billboard Music Awards

Rapperul Future a înregistrat al şaselea album numărul 1 în topul Billboard 200, după ce „Future Hndrxx Presents: The WIZRD” a debutat cu 126.000 de unităţi vândute în săptămâna încheiată pe 24 ianuarie, potrivit datelor Nielsen Music, scrie news.ro.

Albumul a fost lansat pe 18 ianuarie, prin Freebandz/ Epic Records.

Future a reuşit performanţa de a avea şase albume pe primul loc în top în trei ani, cinci luni şi trei săptămâni. Primul său album clasat în fruntea Billboard 200 a fost „DS2” (august 2015). Au urmat „What a Time to Be Alive” (cu Drake), „Evol”, albumul omonim, „HNDRXX” şi acum „WIZRD”.

Artistul care a reuşit să aibă şase albume în fruntea topului american într-o perioadă mai scurtă decât cea înregistrată de discurile lui Future a fost Elton John. Mai exact, şapte materiale discografice ale britanicului au ocupat primul loc în trei ani, trei luni şi trei săptămâni, la începutul anilor 1970.

Pe locul al doilea în clasament s-a poziţionat „Heard It in a Past Life”, semnat de Maggie Rogers, cu 49.000 de unităţi vândute în prima săptămână. Este cel mai bine clasat album în ultimele patru luni al unei artiste solo, de la „Cry Pretty” al lui Carrie Underwood.

„A Boogie Wit da Hoodie” al lui Hoodie SZN a coborât două locuri, până pe trei, în cea de-a cincea săptămână de top, când a fost vândut în 49.000 de unităţi. Albumul a petrecut două săptămâni în fruntea clasamentului.

Coloana sonoră a animaţiei „The Spider-Man: Into the Spider-Verse” a coborât şi ea două poziţii, până pe patru, cu 39.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână de la apariţie.

Citește și: Thrillerul 'Glass' se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

„I Am > I Was” al rapperului 21 Savage a pierdut, de asemenea, două locuri, clasându-se pe cinci, cu 37.000 de unităţi vândute în a cincea săptămână.

Albumul „Championships” al lui Meek Mill s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre o poziţie, după ce a fost vândut în 37.000 de unităţi în a opta săptămână de la lansare, „beerbongs & bentleys” al lui Post Malone a coborât trei locuri, până pe şapte, după ce - în a 39-a săptămână - a fost vândut în 35.000 de unităţi, iar coloana sonoră a filmului „A Star is Born” s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre două poziţii, cu 35.000 de unităţi vândute în a 16-a săptămână de top.

Cântăreţul country Cody Johnson a înregistrat acum prima clasare în top 10 al Billboard 200, cu „Ain’t Nothin’ to It”, care a debutat pe locul al nouălea, după ce a fost vândut în aproximativ 35.000 de unităţi.

Pe locul al zecelea în clasamentul american al albumelor a coborât trei poziţii „Astroworld” al lui Travis Scott, cu 34.000 de unităţi vândute în a 25-a săptămână de la lansare.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.