Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Logic, al treilea album pe primul loc în Billboard 200

Ed Sheeran Wiki
Billboard Music Awards

„Confessions of a Dangerous Mind” este al treilea album al rapperului Logic care ajunge pe primul loc în Billboard 200, în care Sammy Hagar, fost solist al trupei Van Halen, a debutat în top 10 pentru prima dată în carieră, scrie news.ro.

Albumul lui Logic a fost vândut în prima săptămână de la lansare, încheiată pe 16 mai, în 80.000 de unităţi, potrivit Nielsen Music.

Logic a mai condus clasamentul cu „Bobby Tarantino II” (în 2018) şi „Everybody” (în 2017). El a debutat în Billboard 200 în 2014, cu „Under Pressure”, care a ajuns pe locul al patrulea. În total, rapperul a avut până în prezent şase albume clasate în top 10.

Cântăreaţa electro-pop Billie Eilish s-a menţinut pe locul al doilea cu „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, cu 68.000 de unităţi în a şaptea săptămână de la debut, iar Khaled şi „Free Spirit” şi-au păstrat locul al treilea, cu 46.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână de la lansare.

Sammy Hagar şi trupa The Circle - din care fac parte Michael Anthony, fost basist Van Halen, chitaristul Vic Johnson şi bateristul Jason Bonham - au debutat pe poziţia a patra în clasament cu „Space Between”, fiind prima dată când fostul solist al Van Halen are un album solo în top 10. Albumul a fost vândut în 40.000 de unităţi.

Împreună cu Van Halen, el s-a poziţionat de şapte ori între primele zece clasate din topul american al albumelor, de şase ori între anii 1986 şi 1996 şi o dată în 2004. Alături de supergrupul Chickenfoot, el a fost prezent de două ori în top 10, între anii 2009 - 2011.

Citește și: Alain Delon, discurs emoţionat la primirea trofeului Palme d'Or de onoare: 'Nu am mai plâns de mult aşa'

Cel mai recent, Hagar s-a aflat solo în top cu „I Never Said Goodbye” (1987), care a atins poziţia a 14-a.

Ariana Grande şi „Thank U, Next” s-au menţinut pe locul al cincilea în top, cu 36.000 de unităţi vândute în a 14-a săptămână.

„Greatest Hits I II & III: The Platinum Collection”, care cuprinde 51 de piese ale trupei Queen, a urcat 23 de locuri, până pe şase, cu 32.000 de unităţi vândute graţie unei oferte iTunes Store.

Albumul „This One’s For You” al cântăreţului country Luke Combs a urcat cinci locuri în clasament, până pe şapte. Albumul lansat în 2017 a fost vândut în ultima săptămână în 28.000 de unităţi, revenind astfel în top 10 după aproximativ un an.

Pe locul al optulea s-a clasat, în urcare şase poziţii, „Baby On Baby” al rapperului DaBaby, care a fost vândut în aproximativ 28.000 de unităţi în a 11-a săptămână de la lansare.

Post Malone şi „beerbongs & bentleys” s-au menţinut pe locul al nouălea, cu 27.000 de unităţi vândute în a 55-a săptămână de la debut.

Cântăreţul canadian Mac DeMarco şi „Here Comes the Cowboy” au debutat pe poziţia a zecea a topului. Albumul a fost vândut în 27.000 de unităţi.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.