Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a EXPLODAT: Luați-ne și aerul, asasinilor!

rares bogdan

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, transmite un mesaj  extrem de dur  și se solidarizează cu cei care protestează împotriva defrișărilor ilegale din România.

”Luati-ne si aerul, va dam si rinichii. Ne e dor de sufletul ce nu-l mai avem!

Multa lume injura Holzindustrie Schweighofer ca a tuns Romania de paduri! Austriecii care "ne-au luat aurul verde", care "ne otravesc", care "ne sufoca, ne fura plamanii"! Pe buna dreptate. Ne fura! Ne JUMULESC dar cu voie de la stapanirea ROMANEASCA a acestei tari! Sa fie clar. Mizeriile noastre politice le-au aprobat, ei ii tolereaza, ei ii incurajeaza, ei, POLITICIENII nu ii opresc!

Punand la lucru efectul stilistic obligatoriu, daca tragem linii drepte intre evenimente (au primit - au taiat - au imputinat oxigenul) asa este! Dar cine e prost, omul de afaceri cate profita (vom vedea cat de legal) de imbecili care se cer mereu cuceriti, cumparati pe trei lei, validati in postura de servitori, sau politicianul criminal care, cu buna stiinta, a luat din pamantul asta copacii cu tot cu radacini, codrul in care se refugia (vorbim alta data de aceasta vitejie, oricum nu mai trebuie sa ne ascundem, ne-au cucerit) si l-a livrat strainilor?

Unde s-a produs tradarea? La strainii care si-au vazut de interese (are si Austria paduri, dar nu e condusa de impotenti, retarzi si rapandule) sau la Bucuresti? Unde e problema? In Tirol si Karinthya sau in Bucovina, Apuseni, Vrancea, Vaslui, Neamt, Bacau, Covasna, Harghita, Mures si Maramures?

Citesc asa: "Ministerul Mediului a declanşat un control la Holzindustrie Schweighofer privind legalitatea achiziţionării de către companie a materialului lemnos tăiat din păduri". Excelent! Foarte bine! Noi, jurnalistii, eu personal am spus in 2013 ca se intampla o crima! Altii o fac de 12 ani, din momentul unei HG pe cate o vom analiza in detaliu cu alta ocazie. Dar... a trebuit sa iasa lumea in strada ca sa se miste ceva? Sper ca nu de fațada!

Nu sunt adeptul pedepsei cu moartea, dar, Doamne-iarta-ma!, ma incearca o furie teribila si o amaraciune care ma copleseste vazand cum arata sute de dealuri care plang, care arata ca niste hârci imposibil de adus la viata!

Ne jumulesc toti, e drept! Dar sa fie clar: nu ne sterpelesc ei, le facem cadou! E tradare de tara! As pune asta in Constitutie: constituie tradare de tara si se pedepseste cu inchisoare pe viata, fara posibilitate de eliberare, fapta persoanei care cu buna stiinta, sau in somn, sau din greseala, sau din nebunie politica si foame de bani imputineaza viitorul copiilor, distruge resurse, falimenteaza increderea!

Asasinilor!”, scrie Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.