Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, către Dăncilă: Nu mai umblați după cai verzi pe pereți. Dați afară pilele din partid și stat

Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan i-a transmis premierului Viorica Dăncilă „să nu mai umble după cai verzi pe pereți” și să dea afară pilele din partid și din stat. Liberalul a adăugat că operatorul 112 din 35 de județe e singur timp de 24 de ore, iar șeful Executivului ar trebui să ia măsuri.

Vezi și: SURSE - Dezastrul de la Caracal ar putea fi URIAȘ: Gheorghe Dincă ar putea avea 20 de victime la activ

„Doamnă Dăncilă, nu mai umblați după cai verzi pe pereți! Toată lumea știe unde nu merg lucrurile și de ce, terminați cu -am cerut verificări-. Vă spune Secretariatul General al Guvernului exact, dacă vrea. Și orice ministru. Dacă vrea. Iar dvs, dacă vă dă mâna, vă apucați și dați afară toate pilele de partid și de stat. Le dăm afară oricum noi afară când venim la guvernare”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Europarlamentarul PNL adăugat că SGG are 425 de angajați, iar rolul instituției era să anunțe premierul de orice problemă.

„Oganigrama SGG. 425 de angajați. (...) Ce face SGG, în câteva cuvinte - se asigură că instituțiile își fac treaba, identifică unde e buba și propune soluții, propune strategii și politici publice, verifică dacă propunerile de acte normative sunt utile și bine făcute. Ministerele fac același lucru, doar că SGG se asigură că ele colaborează bine, chestii din astea”, se mai arată în postarea lui Rareș Bogdan.

El a afirmat că un operator 112 e singur timp de 24 de ore în 35 de județe.

„Ați fi aflat deja, dacă nu dormeați, că în 35 de județe, operatorul 112 e singur 24 h. Dacă merge la toaletă lasă ușa deschisă, căci dacă are un apel trebuie să răspundă în 3, 6, max. 9 secunde. Tehnic, nu poate transfera apelul în altă localitate, deci trebuie să închidă telefonul celui care sună la 112. Dacă trebuie să sune într-o comună, nasol, căci secțiile se închid la ora 16. Operatorul 112 nu are acces la internet. Nici majoritatea polițiștilor din secții. Asta a declarat Cosmin Andreica, șeful Sindicatului Polițiștilor Europeni -EUROPOL-”, mai transmite liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.