Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan detonează BOMBA: cine este judecătorul CCR acuzat de Ponta că i-a scris lui Iordache sesizarea pe completurile specializate

Inquam Photos / Octav Ganea
ccr curtea constitutionala Inquam

Locotomotiva PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a declarat duminică seara, la B1TV, că judecătorul CCR despre care fostul premier a spus că ar fi scris sesizarea depusă de Florin Iordache pe completurile specializate ar fi Marian Enache.

„Vreau sa-l rog pe dl Enache sa opreasca discutiile nenumarate pe care le-a avut cu dl Iordache, sa inceteze cu scrierile de ciorne”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă are probe, el a raspuns: `Informatii, uneori imi sopteste o pasarica, mai ies si vorbesc oamenii. Eu sunt om de buna credinta'.

„Miercuri e ziua in care Romania poate fi ingenuncheata definitiv. Miercuri e cheia cand vom vedea cine va castiga razboiul. Vom vedea daca ne vom rade infractorii in nas sau daca in democratie hotii stau la puscarie”, a adăugat Rares Bogdan.

La remarca celor din platou ca Ponta a vorbit despre un judecator CCR care i-ar fi scris lui Iordache sesizarea la Curte, liberalul a replicat: `Va dau eu numele, Marian Enache'.

Fost deputat PSD, originar din Iași, Marian Enache a fost numit de Senat în iulie 2016 pentru un mandat de 9 ani de judecător CCR.

Citește și: Aurelian Pavelescu: Timmermans a fost instruit să interogheze prizonieri de război. Îl suspectez de implicare în planul protocoalelor cu SRI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.