Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan e ”deconspirat” de Elena Udrea: Ce spune despre realizatorul de la Realitatea TV

klaus ioahnnis rares bogdan

Elena Udrea spune că unul dintre jurnaliștii despre care a făcut dezvăluiri în celebrul ei jurnal este Rareș Bogdan, de la Realitatea TV. Deputata îl ”deconspiră” pe Rareș Bogdan, afirmând că acesta apără cauza Sistemului și că e prieten cu cine îl finanțează. ”Dacă eram eu la putere, era prieten cu mine.”, a declarat Udrea pentru evz.ro.

Citește și: Elena Udrea, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre Laura Codruța Kovesi: Sunt corupți ca mine

”Cu Rareș Bogdan am avut o relație relativ bună, el mi-a spus mie foarte multe lucruri și cred că acum regretă că mi le-a spus, lucruri pe care eu le povestesc în Jurnal. Cred că Rareș Bogdan acum, fiind așa cum chiar el mi-a povestit, prieten foarte bun cu domnul Hellvig, actualmente director SRI, este încurcat de faptul că mi-a făcut acele destăinuiri. Acum Rareș Bogdan apără cauza Sistemului. El este prieten cu directorul SRI, este în anturajul domnului Iohannis.

Citește și: Simona Halep dă cărțile pe față: De ce a pierdut iar cu Maria Șarapova

E liberal din tată-n fiu, iar pe de-o parte am văzut cu toții ce relație apropiată are el cu Marian Vanghelie care nu e deloc liberal. Nu, domnul Rareș Bogdan este prieten cu cine îl finanțează. Și, desigur, acum și prieten cu directorul SRI că așa a fost să fie. Deci, el apără cauza celor care îi creează astăzi un anumit statut. Este în anturajul Puterii și apără Puterea. Dacă eram eu la putere, mă apăra pe mine.

Citește și: Maria Șarapova, după meciul cu Simona Halep: O să-i dau bani

Nu m-a mai prins el la putere, deci nu prea a avut ocazia, dar aveam o relație normală, atât de normală încât, v-am spus, mi-a povestit lucruri interesante despre domnul Coldea, despre domnul Helvig, lucruri pe care eu la rândul meu le-am spus în Jurnal. Știu că lucrul acesta l-a scos din minți pe Rareș Bogdan pentru că evident că aflându-se putea să-i strice acest aspect, putea să-i strice buna relație cu directorul SRI, cu președintele României și așa mai departe.”, a spus Elena Udrea.

Citește și: Simona Halep a fost umilită de Maria Șarapova la Singapore

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.