Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, enervat la culme de declarația lui Dăncilă din PE: 'E cea mai mare jignire adusă unor oameni care și-au făcut treaba în mod exemplar'

rares bogdan

Nu funcționarii și diplomații României au realizat Președinția română la Consiliul Uniunii Europene, ci Guvernul României, a declarat Viorica Dăncilă, în Parlamentul European. Rareș Bogdan consideră că această afirmație reprezintă o mare jignire adusă de premier funcționarilor care chiar au muncit pentru ca România să facă o figură bună.

Europarlamentarul PNL a declarat, pentru B1 TV, că funcționarii români și-au făcut treaba în mod exemplar, deși au fost sabotați de reprezentanții politici ai PSD-ALDE din Guvern. Iar acum, în loc să le recunoască meritele acestor funcționari, Dăncilă îi ignoră complet și-și ridică în slăvi miniștrii nepricepuți.

Scandal, după momentul EXPLOZIV din Parlamentul European: Carmen Avram, atac la Tudorache

”Nu funcționarii și diplomații României au făcut, au realizat Președinția. Președinția a fost condusă de Guvernul României. La fiecare reuniune, ministrul a prezidat lucrările, a fost o foarte bună cooperare, pentru care i-am felicitat pe experții noștri, pe toți cei care s-au implicat, pe toți cei care au acționat cu adevărat pentru România, nu împotriva României”, a spus Viorica Dăncilă, în P.E..

Declarația l-a enervat pe Rareș Bogdan, care a subliniat nedreptatea ce li se face funcționarilor români.

”Azi, în Parlamentul European, am văzut o jignire extrem de gravă pe care un premier al României și-a permis să o facă la adresa unor funcționari, la adresa oamenilor care cu adevărat au dus greul acestei președinții de șase luni. Nu Guvernul României, căci sunt prost pregătiți și vai de capul lor, nu ei au închis cele 90 de dosare, ci funcționarii care nu se văd. Dăncilă azi i-a jignit pe toți, spunând că miniștrii ei au condus comisiile, delegațiile, deci lor le datorăm succesul președinției României, nu funcționarilor. E cea mai mare jignire adusă unor oameni care și-au făcut treaba în mod exemplar, deși au fost sabotați de reprezentanții politici ai PSD și ALDE din Guvern”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.