Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îi dă lecții lui Dan Barna despre cum trebuie să se poarte, după atacul violent la adresa lui Klaus Iohanns: 'Nu vom răspunde la așa ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Dan Barna a șocat cu declarațiile la ultima sa apariție TV, mai ales cu atacul violent la adresa lui Klaus Iohannis. Barna a spus că dacă ar fi fost el președinte, tragedia de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. Ajuns șef în PNL, Rareș Bogdan i-a dat lecții lui Barna despre cum trebuie să se poarte opoziția.

„Eu sper din tot sufletul ca, în zona dreptei cel puțin, discursul să rămână la alt nivel. A fost la alt nivel, în ultimii 30 de ani. Să nu coboare prea mult. Cert este că noi nu vom răspunde la așa ceva. Chiar dacă, sigur, prima tentație este de a-ți apăra președintele, care a fost atacat. Nu vom răspunde, pentru că eu cred că românii au nevoie de altceva. Au nevoie de normalitate, apropo de sloganul lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat. România normală”, a afirmat Rareș Bogdan la B1 TV.

Citește și: Atenție! Vecinul lui Gheorghe Dincă oferă noi detalii

Totuși, prim-vicepreședintele PNL a catalogat drept „surprinzătoare și dezamăgitoare” această afirmație făcută de candidatul USR-PLUS.

„Spun doar atât. Am un singur cuvânt și o recomandare. Surprinzătoare și dezamăgitoare, iată două cuvinte. Doi, eu am citit, cu mare atenție, fiind în continuare un politician, care are mare încredere în presă și în jurnaliști, ce a scris colegul și prietenul meu, Oreste Teodorescu. Nu că are el talent la scris, dar a scris destul de interesant”, a spus Rareș Bogdan.

Citește și: EXCLUSIV 40 de martori degeaba! O rețea de proxeneți, lăsată liberă în Caracal! Cutremur în sistem .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.