Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: Impactul este DEVASTATOR pentru PNL! Singura soluție de SALVARE

raresBigdan

Jurnalistul Rareș Bogdan consideră că noul dosar la DNA al copreședintelui PNL, Vasile Blaga, este unul cu impact devastator asupra PNL, mai ales dacă liberalul nu va putea candida sau organiza campania electorală.

Citește și. Vasile Blaga a fost SCOS DIN JOC: ce prevede STATUTUL PNL

Citește și: OFICIAL - Vasile Blaga, urmărit penal de DNA, alături de Pinalti. Sute de mii de euro şpagă

Citește și: Vasile Blaga, după audierea la DNA: Voi face ceea ce trebuie!

”Impactul este devastator pentru PNL, este dezastru! PNL este un partid care nu funcționează decât cu biciul, deși aparent este cel mai libertin partid din România. Singurul care dădea cu biciul acolo era Vasile Blaga. Blaga nu este un mare orator, nu este vreo locomotivă electorală, dar este un excepțional organizator. Fără Vasile Blaga la organizarea campaniei electorale, organizațiile județene, în mod special cele ale fostului PDL, care sunt extrem de importante, cum sunt de la Alba, Cluj, Bistrița, Arad, Sibiu, Mureș,  Brașov etc, oamenii ăștia nu îi recunosc pe Alina Gorghiu, Atanasiu sau Petrache drept lideri, poate într-o mai mică măsură pe Falcă, dar nici aici nu sunt toți de aceeași părere. Aceste organizații vor fi paralizate, ceea ce este un dezastru total pentru PNL. ”, susține Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO.

Jurnalistul susține că în singura soluție salvatoare este cooptarea lui Dacian Cioloș în PNL, în următoarele 30 de zile.

”Probabil că Vasile Blaga nu va putea fi nici coordonatorul campaniei electorale. Lucrurile devin complicate pentru Partidul Național Liberal, extrem de complicate. Cred că încet și sigur se face o pârtie, nu neapărat că o organizează cineva, pur și simplu se creează datorită evenimentelor. Se face o pârtie pentru singurul om care ar putea să revitalizeze spiritul liberal: Dacian Cioloș . În următoarele 30 de zile devine crucială atragerea lui Dacian Cioloș”, susține Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.