Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan nu se dezice - Mesaj TĂIOS la adresa liderilor europeni: Suntem datori să nu le repetăm greșelile

Pressone.ro
rares bogdan

Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, îi critica în urmă cu trei ani pe liderii europeni, spunând despre aceștia că sunt „ticăloși și mincinoși”, când vine vor a de politicile de securitate. Jurnalistul spune acum, pentru MEDIAFAX, că nu se dezice de convingerile sale, conform Mediafax.

Citește și: IPJ Timiș CONFIRMĂ dezvăluirile ȘTIRIPESURSE.ro - Poliția a IGNORAT primul apel al bărbatului tăiat de viu cu drujba

„Nu mă dezic de trăirile și convingerile mele. Le-am exprimat într-un moment oribil când la Nisa, de Ziua Franței, un nebun a intrat cu un camion în mulțimea care sărbătorea pe Promenade des Anglais și a ucis 86 de oameni. 10 erau copii. Europa trebuie să redevină un continent sigur, este casa noastră și avem datoria să o apărăm. Liderii europeni au greșit când au subestimat ura. Dar suntem oameni raționali și învățăm din greșeli. Greșelile ne umanizează. Suntem datori să nu le repetăm, dacă ne pasă de siguranța copiilor pe care i-am adus pe lume. Liderii Europei sunt obligați să reușească să-și protejeze cetățenii, iar scăderea atacurilor teroriste din ultima perioadă arată că s-au speriat suficient de tare încât să acționeze. Uniunea Europeană este puternică dacă rămâne unită și este în stare să evalueze riscurile fără să pună mai presus câștigul de moment, financiar. Dacă nu o face, va plăti scump, iar banii din conturi nu vor șterge lacrimile copiilor rămași fără părinți și deznădejdea părinților rămași singuri”, a declarat Rareș Bogdan, pentru MEDIAFAX.

Pe 15 iulie 2016, jurnalistul Rareș Bogdan scris pe Facebook că liderii europeni sunt niște „ticăloși” care vor distruge Europa, în numele „politically correct”.

„E prea mult! Sunteți nişte ticăloşi! În numele "politically correct" veți distruge Europa noastră! Nu se poate! Este prea mult! Nu putem, de fiecare dată, să spunem că nu va exista data viitoare! Nu putem ca de fiecare dată doar să ne plângem morții şi să ne rugăm pentru sănătatea răniților! Nu putem să ne spunem de fiecare dată "ce bine că nu am fost acolo"! Va veni o dată când vom fi acolo noi sau cei pe care-i iubim! Nu se poate doar să privim şi să suferim în tăcere! Câte suflete nevinovate mai trebuie să plece în ceruri ca să înțelegeți că trebuie să acționați?

După masacrul de la Bataclan, excepționalii luptători din Legiunea Străină au cerut oficial să intre ei acolo pentru a termina cu ticăloşii! Nu i-ați lăsat, în numele lui "politically correct". De atunci au dorit să intre şi alte trupe acolo şi ați urlat ca din gură de şarpe că în realitate vor să pună stăpânire pe Siria şi Irak.

Ne anunțați zilnic că luptați împotriva terorismului, dar tot ce reuşiți (aici aveți succes deplin) este să ne speriați bătrânii şi copiii, nevoiți să vadă soldați în echipament de asalt, vopsiți pe față, pe uluitorul Champs Elysee, la L'Opera Garnier, pe Oxford Street, Regent Street, în Alexander Platz, pe Via Garibaldi, pe Vittorio Emanuelle, la Galeriile Lafayette, in Piata di Spania, în față la Scala, la Trinita dei Monti.

(...) Azi, Europa noastră se află sub teroare! Cetățenii europeni sunt terorizați, sunt paralizați de frică, se întreabă unde vor lovi data viitoare? Se întreabă dacă sunt în siguranță când cumpără piersici, sau când se roagă, mai ales când se roagă! Iar voi răspundeți: încă un Consiliu, un summit, un G8, dar ocoliți (neştiință, intenție criminală, cocaină?), nu atingeți punctul G al terorismului: Statul Islamic, ISIS, Daesh. Chiar ne credeți retardați pe toți? Este evident că doriți haos în Orientul Mijlociu, vă convine asta, ştiți că vine momentul când va trebui reconstruit, îi vor trebui drumuri, electricitate, internet.

Sunteți nişte ticăloşi! Nişte nenorociți! Şi mai ales nişte mincinoşi!”, scria în urmă cu trei ani Rareș Bogdan, pe Facebook.

Jurnalistul Rareș Bogdan este cel care deschide lista PNL la alegerile pentru Parlamentul European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.