Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, REACȚIE VIRULENTĂ: Nu se poate. Este o palmă dată părinților și bătrânilor voștri

captura TV
Rares Bogdan

Realizatorul Tv Rareș Bogdan a avut o reacție virulentă marți seară la Realitatea TV în emisiunea "Jocuri de putere". Acesta i-a îndemnat pe moldovenii care au obținut cetățenie română și se află pe teritoriul nostru să participe la vot în turul doi al alegerilor din Republica Moldova, când confruntarea se va da între Maia Sandu și Igor Dodon.

Ministrul Justiției i-ar trimite la închisoare pe apărătorii familiei tradiționale

"Să nu te duci să votezi... mi se pare... cetățenii din Moldova pot fi abandonați, uitați definitiv, iar tu să te gândești că ești deja în România și ce sens mai are să votezi. Măcar te duci acasă de Crăciun și de Paște sau te duci să-ți vezi cimitirele strămoșilor. Dezinteresul a fost uriaș. Este cea mai mare palmă pe care putea să o dea un grup aflat aici celor de acolo. Nu se poate! Eu, dacă astăzi aș avea o putere în țara aceasta, aș face următorul lucru: cine nu votează la alegerile din turul doi... le-aș retrage cetățenia. Asta aș face eu. V-am dat cetățenie că sunteți frații noștri, dar votați fir-ați ai naibii să fiți! Nu puteți vota doar 8.400 din 240.000.

Dacă nu votați, plecați acasă! Dacă nu votați să vă salvați țara, care este și a mea, plecați! Înseamnă că sunteți complet dezinteresați. Nu se poate. Este o palmă dată părinților și bătrânilor voștri rămași acasă. Hai acasă! Dacă nu vreți înseamnă că, de fapt, ne prostiți și vă interesează doar vize ca să intrați mai ușor în Europa. Eu nu cred acest lucru, dar mă tot gândesc ce să facem pentru a mobiliza oamenii să voteze. Nu dormiți! Votați! Măcar atâta lucru puteți să faceți pentru țara voastră", a spus Rareș Bogdan, potrivit DcNews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.