Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan susține că a aflat ce reacție a avut Liviu Dragnea, în privat, după victoria lui Kovesi

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan susține că a aflat reacția lui Liviu Dragnea, după ce a aflat despre faptul că Laura Codruța Kovesi a câștigat în Comisia LIBE. Jurnalistul susține că Dragnea s-a prăbușit în fotoliu și preț de câteva minute cei din jurul său au păstrat o liniște mormântală.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea scapă hățurile gărzii pretoriene: se naște un nou front de duri în interiorul PSD

”Trebuie să cadă Cerul pentru a se mai întâmpla un accident care să o împiedice pe Laura Codruța Kovesi să ajungă procurorul șef al Uniunii Europene! Votul a arătat clar cine s-a temut de ea ca dracu de tămâie: PSD, ALDE, UDMR. Niște trădători care știu ce urmează. Oare ce urmează? Să mai fie cumva niște bani europeni împărțiți ca la piață între clienți de partid, a se citi „largă majoritate”? Tic-tac! Dosarul Tel Drum ar putea ajunge exact pe masa Laurei Codruța Kovesi. Ce a acolo? Buba mare, buba neagră! Dragnea a fost acuzat că este inițiatorul unui grup infracțional organizat. Aa, să nu uit: îmi spun juriștii că fraudele din bani europeni nu se prescriu. La noi în Ardeal este o vorbă: o pățăști!

P.S.: Aud că Dragnea s-a prăbușit în fotoliu, cu ochii în tavan. Câteva minute, nimeni nu a avut curajul să scoată vreun sunet. Numai ceasul se auzea: tic-tac, tic-tac!”, scrie Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.