Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan trage semnalul de ALARMĂ: ce îl așteaptă pe Iohannis în SUA

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan ține să tragă un semnal de alarmă foarte puternic, înaintea vizitei lui Klaus Iohannis în SUA. Rareș Bogdan arată că președintele merge la Casa Albă într-un context politic extrem de agitat, după ce Donald Trump a retras SUA din acordul de la Paris.

Citește și: Sociolog lansează un scenariu BOMBĂ: jocul lui Iohannis prin intermediul USR

”Donald Trump a anunțat CUTREMURUL pentru Europa. Presedintele a anunțat de pe peluza Casei Albe ca retrage Statele Unite din acordul de mediu. Sa vezi acum reacții din Europa....."Am fost votat de cetățenii din Pittsburg și Detroit nu de cei din Paris și Berlin." Donald Trump continua sa își pună in aplicare promisiunile din campanie practic și la aproape 7 luni de la câștigarea alegerilor, "America First" chiar dacă acest lucru deranjează scrupuloșii. Oricum, Donald Trump se dovedește o nuca tare rău pentru cei obișnuiți sa transforme și sa îmblânzească chiar și pe cei mai nebadaiosi și puternici aleși sau numiți. Șochează săptămânal și marea întrebare este cât de impredictibil poate sa mai fie Trump pentru cei obșinuiți exclusiv cu cei foarte predictibili.
Foarte complicat și imprevizibil viitorul cu Donald Trump.... Va dați seama cam care este atmosfera la Washington in săptămâna in care Președintele Klaus Iohannis este la Casa Alba, la Departamentul de Stat și la Pentagon”, scrie Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.