Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Fortuneanu este noul selecționer al naționalei masculine de handbal a României - presă

handbal masculin romania

Rareș Fortuneanu este noul selecționer al naționalei masculin, după ce a primit un vot pozitiv luni, 30 septembrie, în cadrul Comisiei Tehnice a Federației Române de Handbal, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

ProSport scrie că fostul centru îl înlocuiește în funcție pe Manuel Montoya, demis după ce a terminat pe ultimul loc în grupa de calificare pentru Euro 2020, și va avea misiunea să readucă România cât mai repede la un turneul final.

Rareș Fortuneanu este antrenorul echipei franceze St. Raphael, grupare la care a ajuns încă din 2004, ca jucător. În ultimii ani, el s-a specializat în școala franceză, parcurcând toate etapele necesare pentru a ajunge pe banca tehnică în prima ligă din Franța.

Fortuneanu va fi ajutat pe banca tehnică de un alt fost jucător important în handbalul românesc și la echipa națională, Adrian Petrea, „principal” la CSM Bacău.

Cel mai probabil, numirea noului tandem la echipa națională va fi oficializată după ședința de miercuri a Consiliului de Administrație. Antrenorii trebuie să primească și avizul membrilor CA pentru a-și începe activitatea.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Federația Română de Handbal revine la un antrenor autohton pe banca tehnică, după ce în ultimii ani a încercat, fără succes, să revină la turneele finale cu antrenori străini, Xavier Pascual și Manuel Montoya. Ultima campanie a fost chiar un adevărat ”dezastru” din punct de vedere sportiv. Pe lângă faptul că România a terminat pe ultimul loc în grupa de calificare după Portugalia și Lituania, mai mulți jucători importanți și-au anunțat retragerea din echipa națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.